Poging tot ontvoering in Borgworm op 06/10/2020

Op dinsdag 6 oktober 2020 omstreeks 15.55 uur werd een 12-jarig meisje het slachtoffer van een poging ontvoering op de Place du Roi Albert 1 in Borgworm.

De dader reed met een witte bestelwagen van het type Sprinter, Vivaro of Transit. Het voertuig was rechts achteraan beschadigd, had getinte ruiten achteraan en was voorzien van zilvergrijze dakrails. Aan de achteruitkijkspiegel hingen twee rode doorzichtige dobbelstenen.

De dader is tussen de 20 en 40 jaar oud en heeft een buikje. Hij heeft blond haar, een lichtkleurige stoppelbaard en dikke wenkbrauwen. Hij heeft een tatoeage op de linker voorarm. Hij droeg een goudkleurige ring aan zijn rechterhand. Hij spreekt Frans met een accent.

Als u deze persoon meent te herkennen of als u informatie heeft aangaande dit feit, neem dan contact op met de speurders.

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0

U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu

Volg ons op Twitter of Facebook

 

Verspreid op vraag van het parket van Luik op 13-11-2020.

 

Tijdens deze gebeurtenis kwamen twee waardevolle getuigen tussenbeide. Het zijn twee jonge meisjes. Een van hen heet Charline. Ze is slank gebouwd en heeft blond haar met een paardenstaart. Zij droeg een T-shirt, een jeansbroek en een jeansjasje. Beide meisjes worden gevraagd zich te melden bij de politie.

Gewapende overval in het Texaco - station in Sint-Agatha-Berchem op 15-08-2020

Op zaterdag 15 augustus 2020 omstreeks 17.20 uur werd in Sint-Agatha-Berchem een diefstal met geweld gepleegd in het Texaco - station gelegen in de Basilieklaan.

Twee personen met een mondmasker kwamen de winkel binnen. Ze waren nog maar net binnen of één van de daders haalde een pistool uit zijn broek. Hij bedreigde de bediende en eiste de inhoud van de kassa.
Op het ogenblik dat het slachtoffer de lade van de kassa opende, plaatste de tweede dader het mondmasker van zijn kompaan correct op zijn neus en nam vervolgens de biljetten uit de lade.

De eerste dader bracht het slachtoffer naar een andere ruimte en dwong hem om de kluis te openen. De daders stalen de inhoud van de kluis en keerden terug naar de toonbank om ook de sigaretten te stelen. Nadien verlieten ze rustig het tankstation.

De eerste dader is ongeveer 20 jaar oud, hij is normaal gebouwd en heeft donker krullend haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtgrijze broek, een zwarte sweater met kap en hij had een zilverkleurig pistool op zak.

De tweede dader is eveneens rond de 20 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en heeft kort donker haar.Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte trainingsbroek en een donkere donsjas met kap met blauwe voering. Hij droeg ook een zwart/blauwe rugzak met een dwarsende witte lijn.

Verspreid op vraag van het parket van Brussel op 10-11-2020.

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0

U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu

Volg ons op Twitter of Facebook