-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gouden Neuzen uitgereikt in Sint-Andries

In het Cultureel ontmoetingscentrum Sint-Andries (coStA) zijn zaterdag de jaarlijkse Gouden Neuzen uitgereikt aan verdienstelijke bewoners, ambtenaren en verenigingen. De Gouden Neus voor de meest verdienstelijke bewoner ging naar Guido Sanders van de wijkkrant Gazet van Sint-Andries (vierde van rechts). De Gouden Neus voor verenigingen ging naar Paul Struyf die al tien jaar de Sint-Andries Run organiseert (vijfde van rechts). De meest geprezen ambtenaar is Kristof Wouters (uiterst links) die het coStA uitbouwde tot een levendig ontmoetingscentrum.

In totaal zijn negen Gouden, Zilveren en Bronzen Neuzen uitgereikt aan verdienstelijke bewoners.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag delen aub.
Je kan dagelijks reserveren op 0487 90 84 26 tussen 19 en 21 uur.

Aandacht! Aandacht!
Pastoor Rudi Mannaerts van Sint-Andries richt het woord tot u...

Beste mensen,
Als pastoor van Sint-Andries wil ik u een origineel parochie-initiatief aanbevelen. Van 19 tot 28 september wordt in de Sint-Andrieskerk het splinternieuwe toneelstuk 'In Ware Liefde' opgevoerd.
Het humoristische en ontroerende kijkstuk gaat onder meer over een volkse pastoor die zijn bedreigde kerk wil redden en - tegen de algemene tijdsgeest in - weer doen vollopen.
Dit mooie gemeenschapsvormend initiatief wordt gedragen door meer dan 50 vrijwilligers van binnen en buiten onze parochie. Zij zorgen er samen voor dat u kan genieten van een gezellig entertainend avondje, rijk aan ontmoeting, rijk aan lach en ook rijk aan muziek.
Zo wordt het toneelstuk muzikaal omkaderd door een achtkoppige kerkband en een sopraanzangeres.
Tijdens de pauze en na de voorstellingen kan u in onze feestkelder Exspecto napraten en tal van onze parochianen en vrijwilligers ontmoeten, drankje in de hand.
U bent bij deze persoonlijk uitgenodigd en zeer hartelijk welkom.
Meer info en mogelijkheden tot reserveren vindt u op www.theaterhartentroef.be
U kan de weg naar de première ook op ludieke wijze volgen via deze Facebookpagina.
Met hartelijke groet,
Pastoor Rudi Mannaerts
Voor reservatie: www.theaterhartentroef.be

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------