Win een duoticket voor ‘AM-BIG-YOU-US LEGSICON’ in M HKA

‘AM-BIG-YOU-US LEGSICON’ is de tot nu grootste expositie van het werk van kunstenares Laure Prouvost. Ze biedt een breed overzicht van Prouvosts carrière. Je ziet een selectie van haar videowerken en recente grote installaties. Heb je 10 punten gespaard? Dan maak je kans op een duoticket voor deze expo. Doe mee aan de wedstrijd!

Prouvosts werk is een artistieke uitdrukking van mentale denkprocessen, van psychoanalyses, van onze relatie met de buitenwereld en objecten. 
De tentoonstelling belicht in een allesomvattende setting de experimentele, gelaagde en intuïtieve aspecten van Prouvosts werkwijze. Ze biedt bezoekers een uniek moment om stil te staan bij het werk van iemand die als een van de meest originele kunstenaars van haar tijd wordt gezien.
Prouvost won de Max Mara Prize in 2012 en de Turner Prize in 2013. In 2019 zal ze Frankrijk vertegenwoordigen op de 58ste Biënnale van Venetië. In maart opent Laure Prouvost Performatik19, de Brusselse biënnale voor performance art, met de performance They Are Waiting For You. Ze woont en werkt in Antwerpen.

Met je A-kaart
Spaarde je tien A-kaartpunten? Doe mee aan onze wedstrijd! Je maakt kans op een duoticket voor twee personen voor deze expo in ruil voor een A-kaartbon.
Kijk eerst even na of je in het bezit bent van een A-kaartbon.
Zoek het antwoord op volgende vraag: Noem het land van herkomst van Laure Prouvost. 
Vul je gegevens in op het wedstrijdformulier. Zorg dat je alle verplichte velden invult.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 27 maart 2019.
De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer info
Tentoonstelling ‘AM-BIG-YOU-US LEGSICON’
nog tot 19 mei 2019​
di-woe en vrij-zon van 11 tot 18 uur, do van 11 tot 21 uur
M HKA, Leuvenstraat 32, 2000 Antwerp
prijs: 10 euro
www.muhka.be

Foto : Laure Prouvost, The fountain, 2019, Courtesy of the artist, and Galerie Nathalie Obadia (Paris and Brussels), carlier | gebauer (Berlin) and Lisson Gallery (London and New York). Exhibition architecture by Diogo Passarinho Studio. Photo M HKA / www.antwerpen.be

Ruddy Berghmans