Verdwijning van Dave DE KOCK (34) en Dean VERBERCKMOES (4) in Sint-Niklaas op 12-01-2022

Op woensdag 12 januari 2022 om 10.30 uur werden de 34-jarige Dave DE KOCK en de 4-jarige Dean VERBERCKMOES voor het laatst gezien in de Dalstraat in Sint-Niklaas. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hen.

Dave verplaatst zich met een grijze Peugeot 206 met nummerplaat 2-ACR-250.

Dave is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij heeft groene ogen, kort, donkerblond haar en een baard.

Er is niet geweten welke kledij hij droeg op het ogenblik van zijn verdwijning.

Dean is ongeveer 1m02 lang en normaal gebouwd. Hij heeft bruine ogen en bruin haar.
Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jas met rode strepen.

Verdwijning van Eric VAN STAPPEN in Sint-Agatha-Berchem op 13/01/2022

Op donderdag 13 januari 2022 omstreeks 11.00 uur werd de 65-jarige Eric VAN STAPPEN voor het laatst gezien aan zijn woning in de Evariste De Meersmanlaan in Sint-Agatha-Berchem. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Eric is normaal gebouwd en heeft grijzend haar.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een blauwe jeans, een beige hemd, een donkergrijze jas van het merk “Jack Wolfskin” en marineblauwe baskets van het merk “Gaastra”.

Er wordt aan Eric Van Stappen gevraagd om iets van zich te laten horen om alzo zijn naasten gerust te stellen.

Diefstal met geweld in Duffel op 09-04-2021

Op vrijdag 9 april 2021, omstreeks 17.00 uur, pleegde een onbekende man een gewapende overval op een bakkerij in de Stationsstraat in Duffel.

De man kwam rond 16.56 uur toe in het station van Duffel. Hij wandelde door de voetgangerstunnel en ging de bakkerij binnen. Daar bedreigde hij de winkelbediende met een mes en eiste het geld.

Hij vluchtte via de achterdeur en sprong op de trein van 17.05 uur richting Brussel. Om 17.12 uur stapte hij af in station Mechelen-Nekkerspoel. Via de voetgangerstunnel richting fietsenstalling kwam hij uit in de Nekkerspoelstraat. Daar hing hij een tijdje rond, onder andere in ’t Leitje, om omstreeks 17.36 uur bus 1 (Mechelen Station – Centrum – Sint-Libertuskerk) richting Putte te nemen.

Beschrijving verdachte: hij is 1m80 lang, normaal gebouwd en heeft een donkere huidskleur. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere joggingsbroek met witte streep, mogelijk ook een rode streep, een donkerkleurige jas, een zwarte pet, donkere schoenen met witte zool van het merk “Nike”, een mondmasker en een gele schoudertas van het merk “JD Sports”.

Moord op Jean Pierre FRANÇOIS in Luik

In de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 december 2021, omstreeks 01.00 uur, werd het levenloze lichaam van de 69-jarige Jean Pierre FRANÇOIS aangetroffen in Luik op het eiland Monsin, een plek gekend als ontmoetingsplaats.

 

De onderzoekers vragen aan de personen die het slachtoffer ontmoet zouden hebben in de avond van donderdag 30 december 2021 om zich te melden.

Er wordt eveneens gevraagd aan de personen die getuige zouden zijn geweest van dit feit of die meer informatie hebben hierover, om contact op te nemen met de politie.

Discretie wordt verzekerd.

Voorwerpen van een onbekende persoon teruggevonden op het staketsel in Vilvoorde op 01/01/2022

Op zaterdagnamiddag 01 januari 2022 heeft een man zijn persoonlijke voorwerpen achtergelaten op het staketsel nabij de brasserie « Canal » gelegen aan de Maria-Theresialaan in Vilvoorde.

Het gaat om een azuurblauwe koersfiets van het merk Muddyfox Race 3000, een zwarte helm van het merk « BTWIN », een fietsbril met oranje glazen en een pakje sigaretten van het merk « Marlboro Gold ».

In het kader van dit dossier zouden de speurders de eigenaar van deze voorwerpen willen identificeren.  
Ook aan getuigen die op die plaats een persoon hebben opgemerkt, wordt gevraagd om zich te melden.

Verdwijning van David VANBRUSSEL (39) in Mortsel op 29-10-2021

Op vrijdag 29 oktober 2021, om 12.30 uur, verliet de 39-jarige David VANBRUSSEL de instelling Multiversum in de Deurnestraat in Mortsel. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

David is 1m86 lang en normaal gebouwd. Hij heeft grijs-groene ogen en bruin, halflang haar dat hij regelmatig in een dotje draagt en een baard.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een grijze joggingsbroek en een bruine of groene wollen trui.

Verdwijning van Jeroen MATHIJS (45) in Hasselt op 15-12-2021

Op woensdag 15 december 2021, omstreeks 17.55 uur, verliet de 45-jarige Jeroen MATHIJS zijn woning in de Paggestraat in Hasselt. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Jeroen is 1m80 lang en slank gebouwd. Hij heeft zwart, grijzend haar met krullen en baardgroei.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lange zwarte jas met kap, een donkerblauwe jeans en oranje schoenen van het merk “Vans”.

Aan Jeroen wordt gevraagd om contact op te nemen met zijn naasten om hen gerust te stellen.

 

Gewapende overval in Zaventem

Op maandag 6 september 2021, iets voor 20.00 uur, pleegde een man een gewapende overval op de Albert Heijn in de Hoogstraat in Zaventem.

 

De man stond eerst even te wachten op de parking van de winkel en deed alsof hij aan het telefoneren was. Dan kwam hij de winkel binnen, ging naar de verste kassa en bedreigde de kassierster. Hierbij richtte hij ook zijn wapen op de aanwezige klanten.

Toen deze poging mislukte, begaf hij zich naar een kassa korter bij ingang, bedreigde opnieuw de kassierster en nam hier geld uit de kassalade.

De dader vluchtte te voet weg over de parking naar de Woluwestraat, dan verder via de Hoogstraat en dan linksaf de Ridderstraat in.

Beschrijving van de verdachte:  

Een man van ongeveer 1m65 lang en slank gebouwd. Hij was volledig in het zwart gekleed: zwarte vest, zwarte kap, zwart mondmasker maar met specifieke “NIKE”-sportschoenen. Zij waren grijs van kleur met een lichtblauwe zool en met een zwart “NIKE”-embleem op het grijze gedeelte. Hij droeg ook werkhandschoenen, had een zwartkleurig pistool en sprak Nederlands.

Verdwijning van Kristin BERGLI (56) in Beernem op 08-12-2021

Op woensdag 8 december 2021, om 11.00 uur, werd de 56-jarige Kristin BERGLI voor het laatste gezien in de instelling “Sint-Amandus” in de Reigerlostraat in Beernem. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Mevrouw BERGLI heeft de Noorse nationaliteit en spreekt enkel Noors en gebrekkig Engels. Ze is 1m80 lang en normaal gebouwd. Ze heeft donkerblond haar tot aan de schouders.

Op het ogenblik van haar verdwijning droeg zij een lange, kakigroene jas, een jeansbroek en sneakers.

Mevrouw Bergli kan impulsief overkomen.

Verdwijning van Christel VANGERVEN (49) in Aat op 25-11-2021

Op donderdag 25 november 2021, tussen 4.00 en 7.00 uur ‘s morgens, verliet de 49-jarige Christel VANGERVEN haar woning in de Marché-aux-Toiles in Aat. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Christel is 1m63 lang en normaal gebouwd. Ze heeft halflang, blond haar. Ze draagt een rechthoekige, paarse bril.

Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een rode pull, een grijze gilet, een blauwe jeans en zwarte baskets van het merk “Puma”.

Aan Christel wordt gevraagd om contact op te nemen met haar naasten om hen gerust te stellen.

Diefstal met geweld in een voertuig in Laken op 05/03/2021

Op vrijdag 5 maart 2021 omstreeks 19.40 uur werd in Laken een diefstal met geweld gepleegd door drie personen in de Meiseslaan.

Terwijl een koppel rustig aan het praten is in hun geparkeerde wagen, komen er drie personen van achter het voertuig. De eerste persoon opent de deur van de chauffeur en bedreigt hem met een breekmes.  
Hij neemt de sleutels uit het contact en fouilleert de bestuurder. De tweede dief opent de deur van de passagier en doorzoekt haar handtas. Hij steelt de bankkaart van de vrouw alsook haar oorbellen.
Vervolgens stapt hij naar de chauffeur. Hij trekt zijn halsketting af en steelt een lederen tas van het merk ‘Dior’.

De derde persoon houdt zich afzijdig en vraagt aan zijn 2 kompanen om er mee te stoppen en weg te gaan.
De tweede verdachte geeft de bestuurder eerst nog een kus op het voorhoofd en vervolgens vlucht het trio weg in de richting van de tramhalte ‘Esplanade’.

De eerste verdachte is ongeveer 25 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en ongeveer 1m75 lang. Hij heeft halflang donker haar met lichtere lokken. Zijn haar is naar achter gekamd en opgeschoren aan de zijkanten. Vermoedelijk heeft hij een fijne snor. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte trainingsbroek, een felblauwe trainingsjas, een blinkende zwarte donsjas met kap en lichtkleurige trainingsschoenen.

De tweede verdachte is ongeveer 25 jaar oud en 1m85 lang. Hij is normaal gebouwd en heeft lang zwart gekruld haar dat hij op het ogenblik van de feiten in een paardenstaart droeg. Hij droeg een donkere trainingsbroek van het merk ‘Puma’, een donkerblauwe jas met kap van het merk ‘NAPAPIJRI’, een zwarte pet en zwarte baskets. Hij had een zwarte rugzak bij zich van het merk ‘Nike’.

Deze twee verdachten spraken Arabisch en gebrekkig Frans.

De derde verdachte is rond de 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1m70 lang en mager.
Hij droeg een zwarte broek, een halflange donkere jas met een kap afgeboord in bont en een zwarte muts.

Opmerkelijk is dat de verdachten één en drie iets vóór de feiten van jas hebben gewisseld op de tram.

Verdwijning van Christ HENDRYCKX (49) in Oudenaarde op 30-10-2021

Op zaterdag 30 oktober 2021 om 09.50 uur verliet de 49-jarige Christ HENDRYCKX een woning in de Desiré Waelkensstraat in Oudenaarde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Christ is ongeveer 1m70 lang en slank gebouwd. Hij heeft kort zwart haar.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe blouson met kap met het opschrift “SUPERDRY” in rood en wit, een broek en donkere sportschoenen.

Verdwijning van Christine BORREMANS in Edegem

Tussen zondag 10 en dinsdag 12 oktober 2021 verliet de 55-jarige Christine BORREMANS haar woning in de Molenlei in Edegem. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Christine is 1m60 lang en slank gebouwd. Zij heeft donker haar en donkere ogen.

Er is niet geweten welke kledij zij droeg op het moment van haar verdwijning.

 

 

Verdwijning van Alexina DE SMET (68) in Antwerpen op 08-10-2021

Op vrijdag 8 oktober 2021 om 19.45 uur verliet de 68-jarige Alexina DE SMET haar woning in de Zwartzustersstraat in Antwerpen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Alexina is 1m65 lang en slank gebouwd.

Op het moment van haar verdwijning droeg zij een blauwe jeans, een lange zwarte jas en lichtgrijze schoenen.

Alexina heeft medische zorgen nodig.

Verdwijning van Lutgart VAN CAEKENBERGHE (61) in Sint-Truiden op 02/10/2021

Op zaterdag 02 oktober 2021 om 13.00 uur, verliet de 61-jarige Lutgart VAN CAEKENBERGHE haar woning gelegen Gulden Bodem in Sint-Truiden. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Op dezelfde dag werd haar Opel Mokka gevonden op de parking van het domein Nieuwenhoven in Sint-Truiden.

Lutgart is 1m67 lang en normaal gebouwd. Ze heeft half lang bruin haar.

Behalve wandelschoenen is het niet geweten wat ze droeg op het moment van haar verdwijning.

Lutgart wordt gevraagd zich te melden om haar familieleden gerust te stellen.

Hebt u Lutgart VAN CAEKENBERGHE gezien of weet u waar zij verblijft, neem dan contact op met de speurders.

Verdwijning van Christina GROSSARD (79) in Pelt op 01/10/2021

Op vrijdag 01 oktober rond 09u30, verliet de 79-jarige Christina GROSSARD haar woning gelegen Kloosterstraat in Pelt. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Christina is tussen 1m50 en 1m60 lang en normaal gebouwd. Zij heeft halflang rood haar en draagt geen bril.

Op het moment van haar verdwijning, droeg zij een blauwe jurk, lage beige laarzen en een beige handtas.

Christina heeft medische zorgen nodig.

Hebt u Christina GROSSARD gezien of weet u waar zij verblijft, neem dan contact op met de speurders.

Verdwijning van Marc VANWYMEERSCH (70) in Rumst op 25-09-2921

Op zaterdag 25 september 2021, tussen 16.00 en 16.45 uur, verliet de 70-jarige Marc VANWYMEERSCH te voet een woning in de Predikherenhoevestraat in Rumst. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Marc is 1m72 lang en normaal gebouwd. Hij heeft zwart, grijzend haar en bruine ogen.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauwe jeans, een hemd met verticale blauwe en rode strepen en pantoffels.

Hij heeft dringende medische zorgen nodig.

Aan Marc wordt gevraagd om contact op te nemen met zijn naasten om hen gerust te stellen.  

Dodelijk verkeersongeval op de E34 in Beveren

 Op woensdag 15 september 2021 omstreeks 22.35 uur werd een motorrijder aangereden  door een wagen op de E34 in Beveren, in de richting van Brugge, ter hoogte van kilometerpaal 75.0. De motorrijder is aan zijn verwondingen overleden.

 

Na het ongeval is een man gestopt om hulp te bieden aan de motorrijder en heeft mee op de hulpdiensten gewacht. De man is vertrokken zonder zijn gegevens na te laten en vergat ter plaatse twee rode zakken met medisch materiaal.

De onderzoekers vragen aan deze persoon om zich te melden bij de politiediensten.

Ook aan alle andere personen die getuige van het ongeval waren, wordt gevraagd om zich te melden bij de politiediensten.