Trappistenfeesten Niel in een coronaproof jasje

 

De Trappistenfeesten in Niel zijn een echt begrip in de gemeente en ver daarbuiten. Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vindt de 29e editie plaats. In licht gewijzigde vorm, want deze editie zit in een coronaproof jasje.

 

Al 28 jaar op rij staat het eerste weekend van oktober in Niel in het teken van Trappistenbier en aanverwante producten. Van heinde en verre komen liefhebbers langs om Trappistenbieren, -wijnen, -likeuren, -kazen, -koffie en -thee te degusteren. Alle trappistenbieren ter wereld staan in haast al hun variëteiten op de kaart.

 

Zoals voor zoveel evenementen was het ook voor Chiro Hiro bang afwachten of het coronavirus dit jaar roet in het eten zou gooien. Chiro Hiro kan de inkomsten van de Trappistenfeesten immers goed gebruiken, met de bouw van een nieuw lokaal in het vooruitzicht. Het organisatiecomité goot de gekende formule in een coronaproof jasje en kreeg begin september groen licht van de gemeente. Als alles goed gaat, en de regels verstrengen niet, zullen de Trappistenfeesten op zaterdag 3 en zondag 4 oktober dus in een licht aangepaste vorm doorgaan.

 

We houden ons aan de maatregelen die opgelegd zijn aan de horeca. Dat wil zeggen dat je met een bubbel van maximaal tien personen (kinderen jonger dan 12 niet meegerekend) kunt komen genieten. We vragen van onze bezoekers dat ze alle geldende maatregelen respecteren: handen ontsmetten bij aankomst, zittend consumeren, mondmasker dragen bij aankomst of als je je plaats verlaat, contactgegevens achterlaten, enz.

Om alles in goede banen te laten verlopen werken we met reservaties. Wie niet gereserveerd heeft, kan er helaas niet bij. Reserveren is gratis, en doe je per tijdslot van 2 uur. Op zaterdag kan dat tussen 12 en 24 uur, op zondag tussen 12 en 19 uur. Wie wat langer wilt blijven plakken kan maximaal twee tijdsloten na elkaar reserveren, uiteraard met dezelfde bubbel.

 

Zoals andere jaren gaat de opbrengst van de Trappistenfeesten rechtstreeks naar Chiro Hiro.

Een tafel reserveren kan op https://trappistenfeesten.be

 

MET DANK AAN ANTWERP BOWLING/ KARTING 

WIJ HEB HIER IEMAND EEN ENORM PLEZIER MEE KUNNEN DOEN!

Wij zijn enorm verheugd om jullie terug in ons bowlingcenter te mogen begroeten. Om voor iedereen een leuke en aangename tijd te kunnen garanderen, zijn er protocollen opgesteld om dit te garanderen.

  • Boek je baan, schaf je shoecovers aan en geniet van 50 cent korting per paar. Online betalen geniet de voorkeur.
  • Om te bowlen draag je ofwel de bowlingshoecovers (2.5 euro) of onze rentals +safesoxx €1 euro
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor volwassenen. Aan de bowlingbanen of aan tafel mogen deze afgezet worden.
  • Desinfecteer je handen regelmatig, we hebben de nodige producten voorzien.
  • Bestellen via onze QR code zodat je al onze gerechtjes en drankjes kan bekijken.
  • Bubbels van 15 personen zijn toegelaten
  • Onze speeltuin is helaas nog gesloten en zal gesloten blijven tot nader order.
  • Party formules met steengrill of andere zijn terug beschikbaar.
  • Kinderpartys worden zonder speeltuin voorzien maar de kindjes genieten van een extra donut na hun snackje
  • Onze E-karting is ook terug open, boek je sessie via www.ab-ekarting.be

RESPECTEER ONZE CORONAREGELS, WIJ WILLEN JULLIE GEEN 3 MAANDEN MEER MISSEN

Wij hopen dat je een aangename tijd geniet in ons center ondanks de opgelegde regels!

Safety above all – Together we are STRONG

Groeten,

Filip & Bowlingteam

 

VOOR EEN FEESTJES GROOT EN KLEIN MOET JE BIJ PARTY VERHUUR ZIJN !!!!!!

Party-verhuur voorziet al uw feesten en events van mooie, degelijke tenten tegen de scherpste prijzen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan feestmateriaal. U kan bij ons terecht voor het huren van tafels, stoelen, koeling, een springkasteel en zoveel meer. Bij party-verhuur kan u steeds rekenen op kwalitatief en proper materiaal. Meer info nodig? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken graag een vrijblijvende offerte en geven graag onze advies/raad , om zo tot een mooi eind resultaat te komen naar uw wens .

PARTY VERHUUR V.O.F.

Bergstraat 3
Elversele
9140 Gsm : 0032(0)476.529.327
Fax : 0032(0)3295.94.43