SINT-JANSVLIET, BASKET PALEN

Vorig jaar was de heraanleg van het St-Jansvliet eindelijk af. Nog een paar min puntjes met het auto verkeer, maar dat zal na enkele vragen aan het stadsbestuur ooit wel eens opgelost worden.

Zoals nu ... Als ze vragen hoe het was met de heraanleg, werd door velen gezegd dat de palen op het basketplein niet recht over elkaar stonden.

Dat werd door een ambtenaar van de stad Antwerpen ontkent... ALLES WAS 100´% JUIST ... WAT NU NA 8 MAAND VERDER?

Palen moeten in de grond een platform hebben zodat bij evenementen ze uit de grond kunnen gehaald worden, 1 PROBLEEM , ZE HEBBEN ZE IN DE BETON GEZET !!!!

Nu moeten ze met MAN EN MACHT en MACHINES uitgekapt worden voor dat ze de platformen kunnen plaatsen.

1 Positief punt , ze hebben dan TOCH die ene paal verzet. STOND DIE DAN TOCH NIET JUIST ???

Oud basketbal spelers kunnen het weten, ook de stenen op de plein ligger er slecht bij.

En dat op een basketbal plein waar de grote BELGISCHE BASKETSPELERS hebben op gespeeld in hun jeugd jaren.

IN AFWACHTING VAN KOMENDE EVENEMENTEN

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

BEKIJK ONDERSTAANDE FOTO'S

 

KERSTMARKT ANTWERPEN

Op Zaterdag 7 December 2019, de dag na Sinterklaas is het weer zover KERSTMARKT...

Overal kraampjes en verlichting.

Dat kan je nu al zien en horen in vele straten en pleintjes, verlicht en kerstmuziek die in de winkels en straten al te horen zijn.

Behalve op het ST-JANSVLIET daar is de stad Antwerpen weer aan het Flateren, wel beloofd na de miserie met de werken om het plein mee in te calculeren met de rest van de KERSTMARKT...

NIET DUS...Maar in het weekend kan je wel langst bij CAFE KLEINE TUNNEL voor een SPECIALE KOFFIE en VERSCHILLENDE ADVOKAAT en kan je drie hele prachtige werken bekijken van DHR. Roger Van Ackelyen.

FIJNE KERSTDAGEN

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

BEKIJK ONDERSTAANDE FOTO'S

 

KLIMAAT SPIJBELAARS, TE VEEL IS TE VEEL

De 11de dat is volgens sommige kranten 250 a 300 personen in Antwerpen.

Kan zijn... 75 personen en 20 agenten.

Op Zondag in Brussel... Naar mijn mening georganiseerde misdaad. Om 18.00u stoppen met een camionette in de Wetstraat, chemische lege vaten op straat zetten, zich eraan vast ketenen en tot en met Dinsdag protesteren.

Blijven slapen in het park, standbeeld op Troonplein, bloeme kapot getrapt, standbeeld besmeurd door onze KLIMAAT HELPERS.

Anuna De Wever moest naar de dokter, dat vind de media GROOT NIEUWS, Anuna had het  koud, GROOT NIEUWS ???

Nu voel je even hoe onze daklozen zich voelen, die lopen en slapen alle dagen op straat.

Moet er iets aan het MILIEU gedaan worden?

JA...Maar STOP AUB met jullie MARSEN, want er zal ooit een tegen MARS komen, daar hebben ze ook recht op.

Ga terug naar school en die volwassenen die waarschijnlijk geen werk hebben... GA BOOMPJES PLANTEN... SCHOOLPLICHT... Op Donderdag word het  getolereerd omdat SPIJBELEN als SCHOOLACTIVITEIT goed te keuren, maar nu is het Maandag, Dinsdag en Donderdag ???

TE VEEL IS TE VEEL !!!!!!!!!!!!!!!

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

BEKIJK ONDERSTAANDE FOTO'S

MISERIE - MISERIE, ST. JANSVLIET, SLUIKSTORT MISSTAAT

ST. JANSVLIET. 

Hoor de mensen het zeggen, het zal mooi zijn als het af is.

HET IS AF ... MAAR... De beloofde VOETGANGERSZONE is een AUTOSTRADE geworden. Er zullen eerst slachtoffers moeten vallen voor ze daar de juiste verkeerssituatie gaan inlassen.

Op 2 maand tijd, zijn er al auto's gebotst op

3X dezelfde VERLICHTINGSPAAL

1X een VERKEERSBORD en

1X de paal waar de POLITIE CAMERA aan hangt.

Naar de HANDELAARS word NIET geluisterd. Gisteren hebben 2 werknemers van de stad stickers gaan kleven op de palen, met de tekst...

DIT SLUIKSTORT IS GEMELD AAN DE STAD... en SLUIKSTORT MISSTAAT ALTIJD...

EXCUSSES, SLUIKSTORT??? gehavende palen na een aanrijding.

Wel GEEN sticker op een achtergelaten winkelkar die er al dagen staat?

Misschien voor de VEILIGHEID enkele PAALTJES zetten om het auto verkeer tegen te houden zou al helpen. Zeker met al die AANSLAGEN de weg naar de KATHEDRAAL en GROTE MARKT is zomaar een gemakkelijk doelwit.

DOE ER IETS AAN A.U.B.

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

BEKIJK ONDERSTAANDE FOTO'S

R.I.P. GRAEME VANWEGE DE VASTE GROENPLAATS KERN EN ONZE REDACTIE

Graeme was een vaste klant tussen de thuislozen op de Groenplaats.

Na te sukkelen met zware diabetis werden op termijn zijn beide benen geamputeerd. Graeme sukkelde al een tijdje met long problemen en daar is hij Donderdag dan uiteindelijk aan overleden.

Graeme was misschien geen gemakkelijke man, maar hij zou zijn laatste bij elkaar gebedeld geld geven als iemand hem dat vroeg.

PROJECT AXEL...Graeme liet hem overhalen om mee te doen.

Na als vod en speelbal te zijn misbruikt werd hij weer aan zijn lot overgelaten en zat hij weer snel op de Groenplaats of St. Jansvliet.

Wat ze ook van deze man zeggen, hij had een goed HART.

Volgens MR. AXEL DASELEIRE heeft de politiek hem aan zijn lot overgelaten. Dat was Graeme, hij had lak aan POLITIEK of BUROCRATIE en zeker om uitgescheten te worden op T.V. door AXEL voor dat MR. zijn programma wat sappiger zou zijn.

AXEL had met dat geld dat hij weg gaf, alsof het van hem was meer thuislozen kunnen helpen.

EN DE REGELS bij de DAKLOZENOPVANG, zijn er voor iedereen.

Ga nog een ZEBRA MEER DODEN.

RUST ZACHT GRAEME

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

ST.JANSVLIET ZAL ALLES NOG OK ZIJN?

Na enkele maanden ploeteren voor de HORECA door de werken, zijn de meeste zaken er nog.

Das wel straf, want het was dweilen met de kraan open. 

En dan was het AF...klanten zeggen dan ... AMAAI, zal volgend seizoen mooi zijn met zo een vernieuwd pleintje. Dan moet je volmondig " DAS ZEKER DA " zeggen. Maar daar zijn ze al, de camions die voor uw deur komen parkeren voor 2 dagen omdat ze in de HOOGSTRAAT ergens aan de riolering moeten werken.

GA DAN IN DE HOOGSTRAAT STAAN, WAAR JE MOET ZIJN...

Verboden te parkeren enkel voor voetgangers en fietsers toegangkelijk. MAN MAN MAN... het is hier precies een autostrade, de auto's en elektronische steps rijden je uit je schoenen als je op het plein wandeld, ECHT... heel gezellig, wel gevaarlijk, maar dat zal de toekomst van Antwerpen zijn zeker???

Hoop dat tegen het seizoen begint er nog stenen liggen op het plein met al dat zwaar vervoer.

Zowel... wenst de buurt u een aangenaam en zonnig seizoen op het ST.JANSVLIET.

Zolang het duurt... want in Antwerpen kan het zoals de POLITIEK allemaal snel veranderen.

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

GRATIS WORSTENBROOD...

DRIE KONINGEN is voorbij.

Op de 7de of de 14de, als ze worstenbrood gratis krijgen in hun stam café, dan zien ze NIET naar een week. Lekker in de bruine café's...

APPELBOLLEN en WORSTENBROOD GRATIS.

Alhoewel ze de HORECA kapot maken toch nog een jeste van de café BAZEN. 

En voor de BAKKERS is het 2 keer feest dan.

EN GEEN HALAL WORSTENBROOD... DE MOSLIM KLANT EET DAN MAAR EEN APPELBOL.

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

ZELFDODING 1813

MR. VERMOENS met uw perskaart kan je geen zak doen, die kan iedereen aanvragen. Dat was wat ik te horen kreeg toen ik naar de cross op Antwerpen L.O ging. Maar voor 1x kreeg ik uitzonderlijk een kaart om gratis naar de Van Der Poel cross te gaan kijken.

Zit al jaren met een internet krant via de 123 website BETALEN PER JAAR 135 € dan ook nog eens 36€ voor een perskaart waar ik niets zou mee kunnen doen???

Nu moet ik een aanvraag doen voor een sportpress kaart... nog eens 55€...mensen.

Ik werk 5 dagen per week in de horeca, ben in het weekend thuis en dan nog denken ze dat ik zoals VELEN... met mijn perskaart ALLE RECEPTIE'S en feestjes afschuim.

Neen... wel door mijn loemp internet krantje al mee zaken opgelost, zoals...VERMISTE PERSONEN...MOORD...DIEFSTALLEN ENZ...

Antwerpse koerier, niet atv of andere grote zender die met materiaal van hun zenders gaan eten en i de kroeg zitten, om dan een reportage van 5 min op te nemen.

DANK aan mijn sponsers... daar zijn mijn kosten, mee uit, maar dan mag ik geen stukken hebben aan mijn materiaal OOK DANK AAN ONZE LEZERS...maar geen dank aan de MUGGENZIFTERS...

ZIT HET JE HOOG BEL " 1813 "

P.S. INTUSSEN CONTACT OPGENOMEN MET DE VORIGE UITGEVER VAN DE ANTWERPSE KOERIER,DIE INDERTIJD ZEI DAT JE 5 GOEDE ARTIKELS MOEST MAKEN VOOR EEN ORGINELE  PERSKAART ( WAT TOEN OOK GEBEURD IS ). DEZE PERSOON (naam bekend bij de redactie) IS OOK HEEL VERWONDERD DOOR DEZE GANG VAN ZAKEN.

DIT IS HET ANTWOORD OP DE AANVRAAG VAN DE SPORTPRESS CARD

Geachte,

We hebben uw aanvraag voor een kaart van Sportspress.be bekeken en vrezen dat we daar niet kunnen op ingaan.

Hieronder vindt u de criteria waaraan een website volgens de Statuten van Sportspress.be moet voldoen vooraleer die kan worden erkend. We vrezen dat uw site daar niet aan voldoet.

Bovendien hebben we ook onze bedenkingen bij de geldigheid van de perskaart die u zelf als argument voor uw journalistieke activiteiten meestuurt. Het is alleszins niet de perskaart zoals die wordt verstrekt door de VVJ, de Vlaamse Vereniging van Journalisten.

 

Vriendelijke groet,

Diederik Van Vaerenbergh

Voorzitter Vlaamse Bond Sportjournalisten (VBS)

 

 

1.   De website die erkend wil worden door Sportspress.be moet een ‘stand alone’ sportwebsite zijn of een website toebehorend aan een bestaand en door Sportspress.be erkend medium (dagblad, tijdschrift, radio of TV-zender).

2.   De website moet een juridische en journalistieke structuur hebben met een verantwoordelijke uitgever.

3.   Er wordt een onderscheid gemaakt tussen voetbal- en wielerwebsites en kleine monosportwebsites. Voor de eerste twee categorieën moet de website ten minste 2 voltijdse en erkende journalisten in dienst hebben, in het bezit van een beroepskaart van Sportspress.be. Voor nichesites wordt de relevantie van de online-informatie door de Raad van Bestuur geval per geval afgewogen en met de betrokken sportfederatie afgetoetst.

4.   Websites moeten proeven van bekwaamheid hebben geleverd inzake eigen productie en informatie en twee jaar op het gevraagde niveau actief zijn. Fansites, sponsorsites, promotional sites en evenementgebonden sites komen sowieso niet in aanmerking.

5.   Voetbal- en wielersites dienen een voldoende aantal unieke bezoekers per maand te kunnen voorleggen, officieel door Metriweb gecontroleerd. Het precieze aantal wordt door Sportspress.be bepaald in functie van objectieve standaarden, maar kan evolueren.

6.   De website moet hoofdzakelijk (meer dan 50%) uitpakken met eigen berichtgeving. Alle nieuwsitems die niet afkomstig zijn van eigen productie moeten de originele bron vermelden.

7.   De website moet 24 uur op 24 actief zijn.

8.   Websites die in hoofdzaak functioneren als doorgeefluik voor copy-paste artikels, kunnen niet erkend worden, net zomin als blogs.

9.   De zichtbaar commerciële inbreng in nieuwsbijdragen mag enkel ondersteunend zijn.

10. De website moet een erkende zelfstandige commerciële vennootschap zijn.

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS


Sports
press.be bekeken en vrezen dat we daar niet kunnen op ingaan.

 

We hebben uw aanvraag voor een kaart van S

ST. JANSVLIET, WERKEN NIET OP SCHEMA

Einde werken op het ST. JANSVLIET staan nu al 1 MAAND achter op schema.

Gisteren was er een test van DE FONTEIN... eerlijk gezegd, ongepaste plaats, ze hadden beter het BASKETBAL PLEIN op zijn oorspronkelijke plaats terug moeten plaatsen, I.P.V. het nu...ALHOEWEL... uitgemeten, scheef voor de VOETGANGERS TUNNEL ligt.

DE FONTEIN...onder de bomen, dus dat zal rap voor verstopping van de leidingen zorgen door de vallende bladeren en takken. Nu na 2 weken stil liggen van de werken omdat sommige vergunningen niet in orde waren, zijn ze EINDELIJK weer begonnen.Er zijn wel nog onzekerheden hoe het verkeer rond het plein zijn weg zal vinden.

Tot hiertoe HEEL MOEIIJK...Al het verkeer gaat langs DE OEVER... en daar is het veel te smal.

Iedereen zegt... Het zal mooi zijn als het af is?

Twijfels voor veel ZELFSTANDIGE en BEWONERS daar over.

MAAR... er is water uit de FONTEIN gekomen, nu, denkelijk nog 1 maandje werk en de rest zal tegen het uitkomen van de LENTE hopelijk in orde zijn.

MET BANKJES, VUILBAKKEN, FIETS REKKEN en DUIDELIJKE VERKEERS BORDEN.

Maar positief blijven. ER IS WATER !!!

HOOFDREDACTEUR

DANNY VERMOENS

BEKIJK ONDERSTAANDE FOTO'S